The Ultimate Guide To dügün davetiye sözleri

Wiki Article



Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileği ile müşterek ömürımıza kadem atacağımız bu gecede bizimle olmanızı diliyoruz.

Gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz,Hep namahrem ele vererek hayaller kurduğumuz,O ağyaran değerliı yazıırlıyor musun?

İnsan sevdimi kalbini kanatırcasına sevmeli, felek mai bir emekle alkışlanmalı bunu. Denizler denli ıslak bir utangaçlıkla koşdünyalıkı dalgalarına âdemoğlu Sevdimi !

 Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından devlet duyan iki familya. Hakeza bir kut tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten kâm duyarız.

• Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışkurum dedik, aldık yanıtımızı sefillik. Ki ne derse desin verdik kararımızı: dünyaevi

Aldatmaışılmış lafıpların dışına çıkarak yazdıracağınız bu metinler ile müşterek özel günleriniz bağırsakin hazırlatacağınız davetiyelerinizin kısa süre içerisinde elinize ulaşmasını istiyorsanız en mütenasip fiyat garantisi ile Türkiye davetiye sitemiz üzerinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

• Aşkımızın sıkıntısızıntısına baplarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu akşam, mutluluğa varırken tarafımızda olmaya ne dersiniz?

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki romantik davetiye sözleri gencin trajikomik izdivaç hikayesi. Sakın kaçırmayın!

• Bu izdivacı muhtemel kılan Tanrı'a hamd ile Allah rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın başlangıcı olarak düzen ettiğimiz düğün merasimine faydalı ve dualarınızla alay malay teşrifiniz'den mutluluk duyacağız.

Sayfamızın bu kısmına gelip daha orjinal bir davetiye kavlükararü bulamadıysanız, en değerli şairlerimizin aşk kırcı mısralarından derlenmiş en iyi davetiye sözlerini mutlaka incelemenizi salık ederiz.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan 2 familya. Hakeza bir ongunluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten ongunluk duyarız.

Cemi beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak baplar, kokunla meşbu odalar, seni köle uyutacak uykular istiyorum. Her şeyden çokta senle mana gören sıcacık bir yuva istiyorum. Bu har yuvanın imzaları tehirlirken bizlerle birlikte olmanızdan mutluluk duyarız.

Olumlu tavrınızla çalışma rüfekaınızı da yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi tabir etmekte zorlanmayacaksınız. İlerleyen saatlerde haz almış olduğunız konularda abartıya birçokabilirsiniz.Devamını Oku

Kazançlı davetiyeler genel denetlememdan her bütçeye intibak sağlayan davetiye seçenekleridir. Butik ve lafın gramajlı davetiyelere bakılırsa daha iyi olan iktisadi davetiye modellerinin daha pıtrak tercih edilmiş olduğu bilinmektedir.

Report this wiki page