Davetiye Sözleri Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ile ortak evetşamma girişim attığımız bu günde sizlerle bile olmaktan devlet duyacağız.

Geleceğe gerçek atacağımız bu ilk kademı beraberce yürümek ve mutluluğu parsellemek üzere sizlerle alay malay olmaktan mutluluk duyarız.

Sizlerle anlamlı kılmak istediğimiz nişan törenimiz bile sizleri aramızda görmekten kıvanç duyacağız, hepinizi bekliyoruz…

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi Umudu ve Dileğiyle şerik evetşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Yaşyalnız üstüne ne var ise her çabucak müşterek olmaya karar verdik. Bu yenidenı olmayan günde, bizlerle bu arada olmanız bizlere ayrı bir saadet verecektir.

Hayatta katmıza çıkacak güzellikler ve zorluklar huzursında nazire verirken siz kıymetli dostlarımızla müşterek olgunlaşmak isteriz.

 Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan dü ocak. Hakeza bir ongunluk tablosuna dahil olmasını Davetiye Sözleri istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umut ve dileği ile kuma yaşama hamle attığımız bu günde sizlerle omuz omuza olmaktan saadet duyacağız.

Sevgi denilen kervana bindik, aşk denen fırtınaya bapldık. Evlilik denen yolda yürümeye hüküm verdik! İlk adımlarımızı atarken siz değerli ziyaretçilerimizin de eşlik etmesini istedik.

Düş içre düş olan ömür da biz yeni bir evetşfakat başlarken oluşturduğumuz sevgi çemberinde sizlerle yanında olmaktan feyiz duyarız…

• Biricik Oğlumuz Neşe Diyor ki, Halalar, teyzeler, amcalar Elkızı beni tenha koymayın Kesecekmiş aman şaka sanmayın Sünnetim var, bir bırakmayın Beş altı korkuyorum yanlış anlamayın.

Yeni bir temellangıca aşama atarken siz dostlarımızı da aramızda görmekten kıvanç duyacağız… teşriflerinizi bekliyoruz…

• Eren ve ulu olan Cenabıhak gözetiminde evlilikten henüz sıcakkanlı ve ömre bedel bir çatı kurma edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından feyiz duyan dü karı. Hakeza bir mut tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten feyiz duyarız.

Report this wiki page